17 Kasım 2013 Pazar

2014 Abiye Modelleri

2014 abiye modelleri, abiye, kısa abiye modelleri, moda, düğün, kadın, gece elbisesi,
Yeni yılın abiye modellerini merak edenler için çok güzel bir yazı yazmayı uzun zamandır planlıyorum. Öncelikle bahsetmek istediğim bir kaç şeyden biri, bu sene hangi tarz abiye elbiselerin vitrinleri süsleyeceği, sonra hangi markaların abiye modelleri bu sene daha şık ve daha güzel olacak.


Genel olarak abiye, kabarık, bol işlemeli, parlak, tüylü vb. tarzlarda hazırlanmış abartılı gece kıyafetlerine denirdi. Ama artık Abiye modelleri, daha sade ve masum görünmekte. Bu sene özellikle 2014 abiye modellerinde neredeyse tüm modelleri, sade kesimlere sahip klasik elbiselerden oluşmakta. Bu sene özellikle ispanyol markalarının abiye modellerini inceleyebilirseniz dediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Aşağıda vereceğim linkten bu markaların tüm abiye modellerini inceleyebilirsiniz.

Genel olarak straplez abiye modelleri ile, hem seksi hemde düğüne derneğe uygun bir tarz, kadına çok yakışıyor. Modern detaylar ile süslenmiş abiye modelleri, genel klasik çizgilere sahip modellerden bir adım önde görünmekte bana göre. Eğlence anlayışı değiştiği gibi, moda da sürekli değişen bir olgu olarak göze çarpıyor. Benim 2014 abiye modelleri ile söyleceklerim bunlar. Linki tıklayıp elbise vitrinindeki tüm abiye modellerine göz atabilirsiniz.

http://elbisevitrini.blogspot.com/2013/11/2014-abiye-modelleri-yerli-ve-yabanc.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder