1 Haziran 2013 Cumartesi

2013 Elbise Modelleri

2013 elbise modelleri, zara, mango, ipekyol, roman, desigual
Herkese merhaba, acaip sıcak günler kapıda biliyorusunuz bugun yazın ilk günü, herkes artık elbiselerini giyip sokaklarda yazın tadını çıkarabilir. Belki bazılarınız tatil planları bile yapıyordur. Alışverişe daha çıkmamışlar için bir kaç öneri sunayım bari.


Öncelikle bu yazın elbise modelleri sezon itibari ile daha çok kısa, bol kesim yaz aylarında sizi sıkmayacak elbiseler. Zara'nın çiçek desenli modelleri geröekten güzel özellikle yaz için daha minimalist sade elbise modeli arayanlara tavsiye ederim. Tatilde hepimiz haliyle bronzlaşacağımız için beyaz renk elbiseler teninize çok yakışacaktır. Zara'da özellikle beyaz ve krem renkler bu sene çok moda.

Desigual markasını duymayanlarınız vardır mutlaka Ykm mağazalarında satılıyo elbiseleri fiyat olarak ithal geldiği için biraz tuzlu :) piyasaya göre tabi. Ama bu markanın çok farklı bir tarzı var. Desenleri ve çiçekleri harika. yaza rengarenk girmek için bence seçilecek ilk markalardan biri. Kısa modelleri ise benim için apayrı.

2013 uzun elbise modellerinden de bahsedetim az. Gece elbisesi arayan hanımlar. bu yaz dantelli ve spo modelleri vitrinlerde daha çok göreceklerdir. İpekyol bu konuda oldukça başarılı gece elbiselerine ve uzun modellere sahip. Koton türkiyede en çok tutulan markalardan biri onunda koleksiyonuna bakabilirsiniz. şimdilik benden bu kadar. 2013 elbise modelleri ile ilgili sormak istediğiniz birşey olursa yorum yapın..

bir çok markanın modellerini incelemek isteyenler için şöyle bir link vereyim.

http://abiyebudur.blogspot.com/2013/05/elbise-modelleri-2013.html

1 yorum: